HTML

Némettanár Szeged

Némettanár Szegeden! 30 éves férfi nyelvtanár német magántanítást vállal Szegeden, saját irodában. Hívj és megbeszéljük a részleteket: 70/2950255

Facebook - Twitter

Friss topikok

Linkblog

Ajánlás

2011.03.30. 14:28 nemettanarszegeden

Gáborhoz közel fél évig jártam német órákra, C1 nyelvizsgára történő felkészítés céljából. Az órákat a nyelvizsgán szereplő egyes témakörök alapján építettük fel, és azokon mind egyes nyelvtani részek átismétlésére, mind pedig a témákhoz kapcsolódó szóbeli beszélgetésekre hangsúlyt helyeztünk. Gábor óravezetési stílusával, türelmével, és az órákra való felkészülésével meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy a hagyományos papíralapú szövegek mellett az egyes témákhoz kapcsolódó elektronikus anyagokkal is készült (pl.: híradórészletek, filmek). Szókincse bő, nyelvtana pontos, érezhető, hogy a nyelvet nemcsak könyvekből tanulta, hanem külföldön szerzett tapasztalatokkal is rendelkezik.

Cs. É. - Szeged

Szólj hozzá!

Címkék: német tanár ajánlás

A bejegyzés trackback címe:

https://nemettanarszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr972785134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása